15 ANYS DEDICATS A LA IMPRESSIÓ D'ETIQUETES

A Etiquer trobaràs professionals amb una àmplia experiència en la indústria gràfica. Et podem assessorar i desenvolupar qualsevol treball des del disseny fins a l'elecció del material que millor s'adpate a les necessitats del teu producte.

IMPRESSIÓ FLEXOGRÀFICA

Disposem de màquines flexogràfiques de 6 i 8 colors, tipogràfica de 6 colors i finalitzadors-repassadors i disposem d’acabats com troquelat, estampació en fred, i en calent, laminació i, a més a més, estem oberts a incorporar qualsevol d’altres que ens puguin suggerir els nostres cada dia més nombrosos clients.

IMPRESSIÓ DIGITAL

Adquirida com a complement de les altres màquines, ens permet complir amb més rapidesa els plaços d’entrega i ampliar el ventall en la demanda de tirades curtes. És ideal per a sèries curtes o presèries, no calen clixés ni encunys, admet qualsevol tipus de troquellat i llaminat, pot imprimir sobre qualsevol suport i ens permet reimprimir en ribbon.

ETIQUER S.L. es va acollir al programa de subvencions LEADER finançat per la U.E.
ETIQUER S.L. va presentar un projecte per la compra d'una màquina inspeccionadora rebobinadora per tal de millorar productivitat i oferir productes nous als seus clients. Amb la confirmació de la subvenció es va comprar la màquina, millorant la qualitat dels productes i els terminis d'entrega. El ventall de clients va créixer i amb ells, la facturació.
ETIQUER S.L. va rebre una subvenció de 33.635,80 €