INSTAL·LACIONS


FLEXOGRAFIA

Màquina d’impressió flexogràfica UVI 8 colors més troquelat fins un ample de 370 mm. Tenim la possibilitat de realitzar envernissats selectius, impressió amb PANTONE®, colors i laminats metàl·lics...

Versàtil i ràpida, ideal per a tirades grans i mitjanes de caràcter industrial. És capaç d'imprimir sobre papers estocats i especials com verjurats, tintoretto, polipropilé, polietilé...

I tot en una qualitat molt aproximada a l'impressió òfset.

 

DIGITAL

Adquirida com a complement de les altres màquines, ens permet complir amb més rapidesa els plaços d’entregar i ampliar el ventall en la demanda de tirades curtes. Ideal per a sèries curtes o presèries, no necessita despeses en clixés ni encunys, a més a més admet qualsevol tipus de troquelat, imprimeix sobre qualsevol suport, admet llaminat i te la possibilitat de reimprimir en ribbon.

 

NEUTRA/TÈRMICA

Elaborem tota classe d'etiquetes neutres, ja sigui amb paper òfset, tèrmiques o tèrmiques protegides per qualsevol aplicació. Les nostres etiquetes tèrmiques són aptes per la immensa majoria d'impressores i dispensadors. Els adhesius que emprem estan pensats per cobrir qualsevol necessitat per especial que sigui. Etiquetes removibles, per congelats, etc. Etiquetes fetes a demanda del client.

DISSENY GRÀFIC

A Etiquer creiem i apostem pel bon disseny, per això disposem d'un departament de disseny gràfic amb traballadors formats amb més de 15 anys d'experiència, dinàmics, creatius, professionals i il·lusionats amb cada projecte nou.

 

TROQUELATS I ACABATS

Màquina troqueladora, inspeccionadora i rebobinadora que ens permet l’elaboració industrial d’etiqueta neutra, de la comanda més petita a treballs de milions d’etiquetes. També ens dóna l’acabat de les bobines d’etiqueta impresa segons necessitats i indicacions del client seguint un estricte control de qualitat. A més a més, comptem amb maquinària auxiliar que ens permet lliurar els treballs acabats en fulles o plegats en zig-zag.

 

IMPREMTA QUEROL

Equipada amb maquinària d’última tecnologia en preimpressió, impressió, manipulació i tot tipus d’acabats, permet dissenyar i elaborar etiquetes en fulla, tríptics, fulletons, llibres, revistes o qualsevol tipus d’imprès necessari per a activitats productives, industrials o comercials.

Veure web Impremta Querol