EMPRESA
Empresa familiar amb origens als inicis del segle XX portada actualmente per la quarta generació de descendents dels fundadors, els germans Josep i Enric Querol Beltri.

Situada els darrers vint anys al Polígon Industrial Baix Ebre de Tortosa, hem duplicat recentment la superfície de producció, arribant actualment als 2.000 metres quadrats per poder-hi encabir maquinària molt diversa per a tot tipus de feines.

Amb una plantilla estable de 16 treballadors, amb professionals de tota mena i amb varis vehicles de repartiment la nostra intenció és donar servei a la província de Tarragona i a les veïnes de Castelló i Terol.

GRUP QUEROL compta en l’actualitat amb 3 empreses diferenciades: IMPREMTA QUEROL S.L., ETIQUER S.L. i QUEROL EDICIONS S.L. que donen serveis d’impressió de tot tipus, cobrint un ample ventall de necessitats dins del món de les arts gràfiques.

Empresa fermament vinculada al món local, amb presència a nombrosos esdeveniments, sempre donant suport a les iniciatives del territori, amb ganes d’innnovar i prestar un servei a la societat.

HISTÒRIA
L’1 de gener del 2005, va néixer ETIQUER S.L., empresa filial d’IMPREMTA QUEROL S.L., dedicada exclusivament a la confecció d’etiquetes autoadhesives en bobina; important mercat dins del camp de la impressió en la que hi venim treballant des del 1905.

Més endavant crearíem QUEROL EDICIONS S.L., per endinsar-nos en el món editorial i a inicis del 2009 adquiríem l’empresa ampostina DIGITAL IMAGE, amb el que conformaríem el nom comercial QUEROL GRUP.

ETIQUER S.L. es va crear com a complement per abastir el sector de l’etiqueta autoadhesiva en bobina, que els nostres clients d’impremta ens demanaven per haver-se de subministrar de proveïdors foranis.

Inicialment vam adquirir la maquinària que vam creure més idònia per als treballs que ens requerien en aquells temps.

Gràcies a la bona acollida rebuda hem anat ampliant i modernitzant les nostres instal·lacions, introduïnt a més nova maquinària amb la qual, avui, estem ja confeccionant qualsevol tipus d’etiqueta de tots els sectors, amb total garantia de qualitat a preus molt competitius i comptant sempre amb el bon servei que ens ha caracteritzat.

Utilitzem cookies pròpies per realitzar un seguiment de les interaccions del usuaris que visten la nostra web i l' activitat general de la mateixa.

Si vosté continua entenem que accepta l' ús de les mateixes. Per més informació pot consultar política de privacitat.