LA IMPREMTA QUEROL

Fundada l'any 1905, l'Impremta Querol és una empresa familiar portada actualment per la 4ª generació dels fundadors, els germans Josep i Enric Querol Beltri, i amb un membre de la 5ª treballant-hi. Impremta Querol és una empresa de comunicació gràfica especialitzada en impressió òffset, impressió digital i disseny gràfic. Publicacions artístiques, llibres il·lustrats, catàlegs comercials i revistes constitueixen els principals serveis que oferim a tot tipus de negoci, des d'Ajuntaments i institucions importants del territori fins a dissenyadors particulars o petites empreses.

QUÈ OFERIM

Oferim un servei integral del principi al final, des de l'elaboració del pressupost fins a l'entrega del treball a la porta del seu negoci. Així mateix, posem a la seva disposició un ampli equip multidisciplinar de professionals capaços de resoldre qualsevol repte. Aquests li oferiran una atenció personalitzada i l'assessoraràn  en totes les qüestions necessàries per a obtindre els millors resultats, sigui quin sigui el tipus de treball. A l'Impremta Querol comptem amb un Departament de Preimpressió, Impressió i Postimpressió propis, controlant així totes les fases de la producció garantitzant la qualitat i els plaços d'entrega.

DISSENY GRÀFIC
IMPRESSIÓ OFFSET I DIGITAL
POST-IMPRESSIÓ
SERVEI A DOMICILI

"L'impremta és un exercit de vint-i-sis soldats de plom amb els què es pot conquerir el món"

Johannes Gutenberg - Inventor de l'impremta

DEMANA'NS PRESSUPOST

Si tens qualsevol dubte, necessites assessorament sobre alguna feina o vols que et fem algun pressupost, posa't en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

Impremta Querol, SL 

Polígon Industrial Baix Ebre, Carrer D, Parcel·la 93
43897 Campredó - Tortosa
querol@querolgrup.com
977 597 100
977 597 447
IMPREMTA QUEROL S.L. se acogió al programa de subveniones LEADER financiado por la U.E.
IMPREMTA QUEROL S.L. presentó un proyecto por la compra de una máquina alzadora, plegadora y guilotina trilateral más una encuadernadora con el fin de mejorar productividad y oferir productos nuevos a sus clientes. Con la confirmación de la subvención se compraron las máquinas, mejorando la calidad de los productos y los tiempos de entrega. El abanico de clientes creció y con ellos, la facturación. Actualmente da servicio a muchas imprentas de la provincia.
IMPREMTA QUEROL S.L. recibió una subvención de 43.484,00 €
Programa Leader