QUÈ OFERIM


IMPRESSIÓ ÒFSET

Disposem de 10 cossos d'impressió Heidelberg, una de les millors marques del mercat, de 2 i 4 colors que garanteixen la màxima qualitat d'impressió i que ens permeten realitzar feines tant de llarga com de curta tirada. Podem imprimir formats des de 36x52cm fins a 70x100cm.

Hem intodruit maquinària (comptem amb un CTP propi) que ens ha eliminat molts passos intermitjos, la qual cosa fa possible oferir la màxima fidelitat de la còpia respecte l'original, doncs aquesta passa directament dels ordinadors a les màquines d'impressió, evitant tot el procés que pugui representar pèrdua de qualitat.

IMPRESSIÓ DIGITAL

Amb la impressió digital aconseguim ampliar el ventall de serveis oferint la possibilitat d'imprimir pocs exemplars de qualsevol producte amb la màxima urgència. És especialment útil per a tirades personalitzades, , reproduccions de pocs exemplars de revistes, llibres, etc.

Tot i això, ofereix una qualitat impecable, arribant en molts casos a igualar la qualitat de la impressió òfset.

IMPRESSIÓ 3D (novetat)

Imprimir en 3D és el futur i nosaltres no ens volem quedar enrere, és per això que hem adquirit recentment una màquina 3D per a poder fer les teves idees tridimensionals realitat. Amb ella podem realitzar maquetes de productes industrials que tinguis en projecte o imprimir aquell objecte únic que havies creat però que mai imaginaves que podies tocar, pintar o inclòs construir amb les teves pròpies mans.

PREIMPRESSIÓ

Estem preparats per atendre totes les exigències que se'ns plantegin. Oferim un servei de disseny amb els elements tècnics idonis per a crear, a partir d'una idea, qualsevol logotip, opuscle, llibre, revista, imprés corporatiu, caixa, targeta...

El personal d'aquesta secció prové d'escoles de disseny, està capacitat per a interpretar idees que aporti el client i també per a superar les difcultats que pugui plantejar qualsevol tipus d'imprés. El diàleg amb el client i les proves d'estat del treball, són ferramentes imprescindibles per a aconseguir un resultat òptim.

ACABATS

Un cop impressos els treballs, els hi podem donar un toc de qualitat mitjançant els acabats. Per això al taler tenim una secció completa, amb personal especialitzat, per a dur a terme aquelles manipulacions que acabaran donant-li excel·lència al producte final.

Des de llibres fins a revistes, talonaris, opuscles plegats, etc. estem preparats per a alçar, plegar, cosir, plastificar, retractilar, taladrar... amb la millor qualitat possible.