QUI SOM


IMPREMTA QUEROL

Des de 1905 fent impressió

Fundada l'any 1905, Impremta Querol és una empresa familiar portada actualment per la 4ª generació dels fundadors, els germans Josep i Enric Querol Beltri, i amb un membre de la 5ª treballant-hi.

Situada els darrers 25 anys al Polígon Industrial Baix Ebre de Tortosa, ha duplicat recentment la superfície de producció arribant actualment als 2.000 metres quadrats per poder-hi encabir maquinària molt diversa amb la tecnologia més avançada per a tot tipus de feines, amb un excel·lent equip de professionals amb molts anys d'experiència al servei de les teves necessitats, treballant de manera personalitzada i amb diversos vehicles de repartiment amb la intenció de donar servei a la Província de Tarragona i a les veïnes Castelló i Terol.

Impremta Querol és una empresa de comunicació gràfica especialitzada en impressió òfset, impressió digital i disseny gràfic. Publicacions artístiques, llibres il·lustrats, catàlegs comercials i revistes constitueixen els principals serveis que oferim a tot tipus de negoci, des d'Ajuntaments i institucions importants del territori fins a dissenyadors particulars o petites empreses.

Capacitat d'escolta, rigor, excel·lència i esperit creatiu, són els valors que han fet d'Impremta Querol una de les empreses tarragonines més reconegudes en l'àmbit de l'edició gràfica, a més a més de la constant vinculació al món local, amb presència a nombrosos esdeveniments, sempre donant suport a les iniciatives del territori, amb ganes d'innovar i prestar un servei a la societat.

EQUIP, VALORS I MISSIÓ

El tracte personal sempre ha estat el nostre fort

A Impremta Querol sempre busquem ser la millor alternativa per als serveis d'impressió a les nostres Terres. El nostre comportament com a empresa es basa en la qualitat amb un equip consolidat i professional i amb la passió per millorar i estar actualitzats en tot moment. Utilitzem papers lliures de clor i reciclats, separem i gestionem el procés de reciclatge de tot el paper, plàstic, metall i olis que genera la nostra cadena de producció, per a contribuir a conservar el nostre medi ambient i valorem si els nostres proveïdors compleixen les normes mediambientals. A més a més, sempre busquem la màxima diversitat en els serveis per a satisfer les necessitats dels nostres clients.

La nostra missió sempre ha estat satisfer els nostres clients aportant un servei integral des de la recerca fins al lliurament; inspirar confiança amb la nostra trajectòria i experiència; i crear valor i marcar la diferència amb els nostres professionals.